AS A SILKWORM WEAVING & DYING AWAY AMID ITS PERFORMANCE

ZAPAD NI/JE DIZNILEND

Bismi`lllâh 

Pazi, moja afganistanska, i druge muslimanske sestre! Nakon Njezinih muškaraca, evo je, dolazi - Ona! Ona će te spasiti od tvoga gubitka i očaja! Ona će te utješiti svojim slobodama! 

Jer, Ona dolazi u tvoju zemlju da te svuče, gotovo do gola, potom će ti ukloniti tvoj (nazadni) muslimanski identitet, tvoju (terorističku) vjeru, tvoje (zastarjelo) dostojanstvo vjernice, tvoju (slavnu, od njih neprestano na smrt osuđivanu) povijest, tvoju kulturu (koju ne prestaju pretvarat u ruševine), tvoju (Bogom-ustanovljenu) etiku, tvoju (potpunu) obitelj. . . , nakon što su te Njezini muški lišili tvoga muža i njegove ljubavi za te! 

Pazi, sestro! Ona će svući tvoje tijelo do gola, a dušu do praznine! 

Pa opet. . .  

Pripazi, sestro! Ona dolazi u tvoju zemlju zamijeniti ratom izazvani pakao njenih politika & muškaraca sa mirnodopski dizajniranim rajem njenih politika & žena. . . Avaj! Avaj! 

Pripazi, sestro! Jer oni će razmijeniti tvoj unutarnji mir i sreću za svoj skriveni nemir i beznađe, oni će razmijeniti tvoju prirodnu sklonost za stvaranjem za svoju neprirodnu žudnju za uništenjem, tvoju istinitu vjeru, za svoje bajkovite priče. . . , tvoju muslimansku domaju, za svoj Diznilend! 

Pripazi, sestro! Ona okupira ne samo tvoju domovinu, tvoj zavičaj, tvoju kuću, nego i tvoj krevet. . . !

Pripazi, sestro! Ona napreduje! Ona je feministkinja!

Oprez, sestro! Ona je izazovno opremila svoju glavu politički zaoštrenim "ženskim pitanjima"!

Pazi, sestro! Ona će te obrazovati i spašavati od tebe same. Ona će te otkriti od tebe i pokriti te sobom, dok te bude podučavala šta ljudska prava stvarno znače. . .  

>>>
  • Follow me on Academia.edu
  • Log in or create an account

    fb iconLog in with Facebook
    DMC Firewall is a Joomla Security extension!